S6606, Curl & Straight Confidence, Placă de îndreptat părul

Imprimare
Reprezinta solutia ideala pentru o coafare simpla si rapida. Avand design-ul nostru unic si intuitiv 2 in 1, poti obtine onduleuri delicate si bucle elastice, dar si un par super drept. Placile lungi au micro-peri care fixeaza parul, oferind o coafare rapida, dintr-o singura trecere.
s-6606s-6606-2s-6606-3

Tarife:
Preț: 1699 MDL
1899 MDL
De unde cumpăr?

Descriere

NewProdus nou, categoria feminina.

Placile noastre rasucite sunt concepute special pentru persoanele care se chinuiau sa isi onduleze parul cu o placa de indreptat. Designul intuitiv necesita o tehnica minima pentru a crea coafura dorita, in timp ce carcasa neteda si rotunjita raceste instant parul pentru a crea bucle de lunga durata. Nu a fost niciodata mai simplu sa arati perfect.

Avand un ecran digital cu 5 temperaturi intre 150°-230°, poti selecta temperatura optima pentru parul tau. Placile ceramice ultra netede cu turmalina anti-statica ofera o alunecare fara efort si o stralucire cu efect anti-static, ajutandu-te sa obtii coafuri care vor atrage toate privirile.

Avand un timp de incalzire scurt, fiind gata de utilizare in doar 30 de secunde, poti incepe sa-ti creezi coafurile preferate intr-o clipita. In plus, aceasta are o functie de temperatura inalta pentru momentele in care ai nevoie pentru un timp scurt de o temperatura putin mai mare.

Are si varfuri reci care iti vor proteja varfurile degetelor. Alte beneficii includ husa pentru depozitare termorezistenta si oprirea automata dupa 60 de minute – asa ca poti parasi casa cu linistea sufleteasca ca arati incredibil, lasand in urma alte griji.

Bucle elastice: vrei sa obtii niste bucle super elastice? S6606 reprezinta metoda ideala pentru a iti ondula parul folosind o placa de indrepat. Trebuie doar sa introduci o suvita mica de par intre placi, sa prinzi varfurile reci si sa rotesti aparatul la 180°. Mentine pozitia in timp ce glisezi in jos foarte incet.

Onduleuri delicate: te chinui sa obtii onduleuri delicate cu ajutorul placii tale de indreptat parul? De acum nu va mai trebui. E simplu – trebuie doar sa introduci o suvita medie de par intre placi, sa prinzi varfurile reci si sa rotesti aparatul la 180°. Mentine pozitia in timp ce glisezi in jos incet. Periaza parul putin dupa ce s-a racit.

Par drept: pe langa faptul ca te ajuta sa obtii niste bucle super elastice, S6606 este o placa de indreptat parul minunata. Pentru a iti indrepta parul trebuie doar sa introduci o suvita medie intre placi, sa prinzi varfurile reci si sa glisezi delicat in jos.

Toate caracteristicile:

PDFDescarca manualul tau de utilizare