Slide 1

Cautare Produse

Aparate de Ras

Dorinţa Bărbaţilor

Un ras neted confortabil, perfect pentru pielea sensibila

Vezi Categoria

Oaspeti in retea

Avem 39 vizitatori online

navigare

F5000, Style Series, Aparat de ras cu site

Imprimare
Iti va oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a obtine fara efort un par facial ingrijit la perfectie, acesta venind impreuna cu un accesoriu aditional pentru tuns barba.
F5000, Style Series, Aparat de ras cu site
Move your mouse over image or click to enlarge

Tarife:
Preț: 1599 MDL
Garanție: 2 Ani

Descriere

Printre accesoriile pentru tunsul barbii regasiti un cap detasabil aditional si sase piepteni care te vor ajuta sa obtii o sumedenie de look-uri, de la un barbierit neted si precis la o barba de 3 zile modelata perfect. F5 detine tehnologia necesara pentru a face mai usoara ca niciodata obtinerea unor rezultate cu aspect profesionist din confortul propriei tale bai.

Tehnologia «Constant Contour» si capul pivotant: ajuta la navigarea cu usurinta a aparatului de ras in zonele mai greu accesibile din jurul barbiei si maxilarului, imbunatatind aspectul general in timp ce asigura un barbierit neted si precis, fara iritatii.

Tehnologia «Control Cut»: combina un micro-pieptan si un trimmer de interceptare pentru a se asigura ca aparatul de ras rade chiar si firele de barba aplatizate, oferind mai multa eficienta pentru a obtine un barbierit curat si neted.

Pentru a iti oferi controlul total asupra stilului tau, F5 vine impreuna cu o sumedenie de accesorii aditionale ce iti pot imbunatati stilul, precum un accesoriu pentru barba de 3 zile, trimmer pentru tunsul barbii si trimmer pentru detalii, ce iti vor oferi de fiecare data un finisaj perfect.

Unele aparate de ras electrice nu rad indeajuns de aproape, dar F5 are un micro-pieptan si un trimmer de interceptare incorporate ce fac parte din Tehnologia «Control Cut», asa ca este perfect pentru cei care prefera un aspect proaspat ras. In plus, poti folosi F5 impreuna cu accesoriul pentru barba de 3 zile pentru a schimba oricand simti nevoia stilul tau. Tehnologie «Constant Contour» ce urmeaza indeaproape conturul fetei.

Tehnologia «Constant Contour» ajuta la manevrarea usoara a aparatului peste conturul fetei. Aceasta face ca aparatul sa alunece fara effort deasupra barbiei, pometilor si maxilarului, asigurand un contact maxim si mai mult confort in timpul barbieritului, fara sa lase in urma vreun fir netaiat. Nu mai trebuie sa insisti si sa revii in locurile mai greu accesibile si nu mai trebuie sa tii aparatul in unghiuri incomode – F5 va lucra impreuna cu conturul fetei tale pentru a iti oferi un barbierit de calitate.

Toate caracteristicile:

  • Garanție: 2 ani.
PDFDescarca manualul tau de utilizare


TOP