F4000, Style Series F4, Aparat de ras cu site

Imprimare
Poti infrunta chiar si cele mai dificile fire de barba. Acesta iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru a obtine un barbierit neted, putand insa sa iti mentii si o barba de 3 zile, de diverse lungimi.
f-4000f-4000-2f-4000-3

Tarife:
Preț: 1199 MDL
1299 MDL
Cumpară în credit
De unde cumpăr?
Garanție: 2 Ani

Descriere

Tehnologia «Control Cut» combina un micro-pieptan cu un trimmer de interceptare pentru a infrunta chiar si cele mai aplatizate fire de barba, oferind un barbierit impecabil.

Ofera un control total in timpul barbieritului, F4 vine impreuna cu o varietate intreaga de functii speciale. Pentru acele zile in care nu simti sa te barbieresti, accesoriul pentru barba de 3 zile iti ofera acest lucru, iar trimmerul pentru detalii te va ajuta sa iti conturezi cu precizie barba si sa ii dai un aspect finisat.

Tehnologia «Constant Contour» + capul pivotand: ajuta aparatul de ras sa navigheze eficient si in zonele mai greu accesibile din jurul barbiei si maxilarului, imbunatatind experienta de barbierit si evitand iritarea pielii.

F4 sta bine si din punct de vedere al puterii, oferind o autonomie de pana la 45 de minute. In plus, acesta este lavabil complet, asa ca poate fi curatat rapid si usor.

Unele aparate de ras electrice nu rad indeajuns de aproape, dar F4 are un micro-pieptan si un trimmer de interceptare incorporate ce fac parte din Tehnologia «Control Cut», asa ca este perfect pentru cei care prefera un aspect proaspat ras. In plus, poti folosi F4 impreuna cu accesoriul pentru barba de 3 zile pentru a schimba oricand simti nevoia stilul tau.

Tehnologia «Constant Contour» ajuta la manevrarea usoara a aparatului peste conturul fetei. Aceasta face ca aparatul sa alunece fara effort deasupra barbiei, pometilor si maxilarului, asigurand un contact maxim si mai mult confort in timpul barbieritului, fara sa lase in urma vreun fir netaiat. Nu mai trebuie sa insisti si sa revii in locurile mai greu accesibile si nu mai trebuie sa tii aparatul in unghiuri incomode – F4 va lucra impreuna cu conturul fetei tale pentru a iti oferi un barbierit de calitate.

Toate caracteristicile:

PDFDescarca manualul tau de utilizare