Slide 1

Cautare Produse

Aparate de Ras

Dorinţa Bărbaţilor

Un ras neted confortabil, perfect pentru pielea sensibila

Vezi Categoria

Oaspeti in retea

Avem 32 vizitatori online

navigare

F3000, Style Series F3, Aparat de ras cu site

Imprimare
Perfect pentru cei care doresc un ras neted in zonele greu accesibile ale fetei, F3 include doua site flexibile independente care il ajuta sa se adapteze la fiecare contur al fetei.
F3000, Style Series F3, Aparat de ras cu site
Move your mouse over image or click to enlarge

Tarife:
Preț: 799 MDL
999 MDL
Garanție: 2 Ani

Descriere

Mentine-ti simpla rutina de barbierit. Conceput pentru a te ajuta sa obtii un finisaj profesional si de calitate din confortul propriei tale bai, noua gama «Style Series» combina utilizarea simplificata cu ultima tehnologie si inovatie in materie de barbierit.

Dintr-o incarcare completa de 4 ore, acesta ofera o durata de utilizare impresionanta de 40 de minute, iar carcasa lavabila complet ofera o curatare facila, facand din F3 aparatul perfect pentru un barbierit fara efort.

Fata ta are propriul contur unic, astfel ca Remington a echipat F3 cu doua site flexibile independente care ajuta la navigarea fetei tale, oferind in acelasi timp un barbierit precis. Acest lucru ajuta la obtinerea unui ras mai neted in acele unghiuri dificile, adaptandu-se cu grija la caracteristicile fetei si eliminand nevoia de a retusa acele zone, evitand astfel iritarea pielii.

Trimmerul pentru detalii ii permite utilizatorului sa aranjeze acele lucruri mici care fac diferenta, putand modela linia barbii dupa bunul plac, imbunatatind astfel experienta barbieritului si obtinand rezultate cu aspect profesional.

Toate caracteristicile:

  • Doua site flexibile independente;
  • Trimmer pentru detalii;
  • Autonomie de pana la 40 de minute;
  • Lavabil complet;
  • Perie de curatare inclusa;
  • Indicator LED pentru incarcare / incarcare completa;
  • Garanție: 2 ani.
PDFDescarca manualul tau de utilizare


TOP