Slide 1

Cautare Produse

Consultatii Online

Chat

Aparate de Ras

Dorinţa Bărbaţilor

Un ras neted confortabil, perfect pentru pielea sensibila

Vezi Categoria

Oaspeti in retea

Avem 56 vizitatori online

navigare

SF4880, Sensitive, Aparat de ras cu site

Imprimare
Conceput special pentru cei cu pielea sensibila, reprezinta remediul perfect pentru orice barbat care sufera iritatii sau disconfort in timpul barbieritului.
SF4880, Sensitive, Aparat de ras cu site
Move your mouse over image or click to enlarge

Tarife:
Preț: 1499 MDL

Descriere

Ingineria de precizie a lamelor: fac ca iritatia sa devina un lucru din trecut. Concepute special pentru a minimiza contactul cu pielea sensibila, se asigura ca firele de par sunt taiate la acelasi nivel cu suprafata pielii sau putin deasupra acesteia, oferind rezultate netede insa fara iritatia comuna asociata cu barbieritul traditional.

Aceasta tehnologie avansata difera de cea a aparatelor de ras cu site conventionale care taie de obicei firele de par sub nivelul pielii. Acest contact apropiat este de cele mai multe ori cauza iritatiilor suferite de barbatii cu pielea sensibila.

Pieptenii complexi «Lift and Guide» au fost conceputi pentru a ridica eficient firele de par ondulate si aplatizate. Asigurandu-se ca pana si cele mai dificile fire de par sunt captate de pieptenii «Lift and Guide», acest aparat de ras previne firele de par crescute sub piele, acestea nefiind lasate sa creasca incorect.

Faptul ca este lavabil complet face posibila utilizarea lui in dus, fiind la alegerea ta daca alegi sau nu sa folosesti gel sau spuma de ras, acesta devenind si foarte usor de curatat si intretinut.

Avand o autonomie de pana la 45 de minute, o incarcare rapida si voltaj universal, acest aparat de ras va deveni partenerul ideal pentru toate calatoriile pe care le faci.

Calmeaza si hidrateaza pielea sensibila: banda cu aloe vera ajuta la calmarea si la hidratarea pielii in timpul barbieritului, lasand in urma o piele delicata si gata sa infrunte orice.

Rezultate netede fara iritatii: lamele ascutite cu precizie sunt concepute pentru a oferi un ras confortabil, indepartand parul la nivelul pielii sau putin deasupra acesteia, minimizand contactul apropiat cu pielea si reducand astfel iritatiile.

Toate caracteristicile:

 • Lame «Comfort Hybrid» – se asigura ca firele de par sunt tunse la nivelul pielii sau putin deasupra acesteia;
 • Piepteni «Lift and Guide» – conceputi pentru a ridica si a capta eficient firele de par ondulate sau aplatizate;
 • Banda cu Aloe Vera – pentru a calma pielea in timpul rasului;
 • Utilizare fara cablu;
 • Lavabil complet – poate fi utilizat cu spuma sau gel de ras;
 • Autonomie de pana la 45 de minute;
 • Incarcare completa in 2 ore;
 • Trimer pentru detalii;
 • Husa pentru depozitare;
 • Indicator luminos LED;
 • Voltaj universal.
PDFDescarca manualul tau de utilizare


TOP